Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

hardware [2016/04/17 22:34]
arthur [Prijs-labels]
hardware [2016/04/17 22:35] (huidige)
arthur [Mogelijkheden]
Regel 1: Regel 1:
 +{{ :oo2_fujitsu.png|}} 
 +
 +====== Hardware ======
 +
 +Wij kunnen uw complete automatisering verzorgen. Dus zowel de levering als het beheer van uw netwerk evt. inclusief on-line back-up. 
 +
 +Voor hardware op het gebied van pc's en servers werken wij vrijwel uitsluitend met het merk Fujitsu. Op het gebied van printers werken wij hoofdzakelijk met het merk Brother. Wij kennen de producten van deze leveranciers goed en onze medewerkers beschikken over de juiste training. Wij weten dat we kunnen vertrouwen op kwaliteit, medewerking en service van deze leveranciers.
 +
 +Speciaal voor OS Optiek hebben wij een aantal aanvullende artikelen en diensten in ons assortiment.  Hieronder worden enkele van deze artikelen besproken.
 +
 +===== Prijslabels =====
 +
 +Veel opticiens hebben een prijsetiket aan de binnenkant van de veer. Hiervoor adviseren we vaak de [[http://www.brother.nl/labelprinters/pt-p700|Brother PT-P700]] die in staat is om strookjes met een hoogte van 3,5mm te printen. Zowel de printers als de bijbehorende tape hebben wij op voorraad.
 +
 +===== Kassaprinter en kassalade =====
 +
 +Een kassaprinter voorkomt de onnodige aanschaf van een losse kassa of het handmatig uitschrijven van bonnen voor losse verkopen zoals bijvoorbeeld contactlensvloeistoffen. Daarnaast kunt u de klant ook eenvoudig een kassabon als betaalbewijs meegeven van een aanbetaling zonder meteen een complete factuur af te drukken. Een door ons veel geleverde printer is de Star TSP143. Deze goed betaalbare bonprinter is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Andere pluspunten zijn een ingebouwde voeding (geen losse adapter onder de toonbank) een meegeleverde usb-kabel en de mogelijkheid om de printer aan de wand te monteren. Veelal wordt deze printer geleverd in combinatie met een kassalade (elektrisch) die automatisch opent wanneer er een kassabon geprint wordt.
 +
 +===== Mogelijkheden =====
 +
 +Uiteraard kunnen wij aanvullende diensten bieden zoals het beheer van uw ict-omgeving (PC-beheerpakket) en on-line back-up. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw winkel, neem dat [[contact|contact]] met ons op.
 +
  

Paginahulpmiddelen