Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Nieuws

OS Optiek voor starters

Je gaat een eigen winkel starten … goed plan!

Wij helpen je graag om 'onze' software optimaal in te zetten, zodat jij de winkel kunt gaan runnen op de wijze die het beste bij jou past. Wat je in ieder geval moet weten van OS Optiek is dat de kosten per maand laag zijn en dat je geen extra modules hoeft aan te schaffen. Je betaald alleen voor support want er zijn geen licentiekosten. Omdat er geen licentiekosten zijn staat het hele pakket met alle modules tot je beschikking zonder dat je daar maandelijks extra kosten voor hoeft te maken.

→ Lees verder...

2023/07/27 13:21

Betaalverzoek = betaalgemak

OS Optiek kan volledig automatisch een betaalverzoek aanvragen, delen met de klant en de resulterende betaling verwerken. Het betaalverzoek wordt gedeeld via e-mail, op het scherm en op de factuur. De klant kan de QR-code op de factuur of het scherm direct scannen met de telefoon.

→ Lees verder...

2023/06/06 15:37

Koppeling betaalautomaat

Als u OS Optiek ook gebruikt als kassa, dan is het handig om de pinbetalingen direct te verwerken met een gekoppelde betaalautomaat. Het werkt zowel met vaste automaten voor op de balie als met draadloze betaalautomaten die binnen en buiten de winkel te gebruiken zijn.

→ Lees verder...

2020/12/27 17:40

Workshop AVG

Bedrijven die persoonlijke gegevens van hun klanten opslaan en bewaren hebben de verantwoordelijkheid om die gegevens goed te beschermen. De AVG maakt duidelijk wat er van een opticien, optometrist of audicien verwacht mag worden.

→ Lees verder...

2018/03/09 22:44

Paginahulpmiddelen