Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


OS Optiek

De ‘Perfect fit’ voor uw winkel!

Of het nu gaat om een startende winkel of een winkel die al jaren draait, het team van OO2 zorgt voor de optimale integratie van OS Optiek en staat altijd klaar voor assistentie.

Meer dan compleet

OS Optiek beschikt over tal van koppelingen met o.a. instrumenten, bestelsoftware van leveranciers, online-agenda, webshop, marketingbedrijven, zorgdeclaraties, etc. De direct marketing module is geïntegreerd met de klantomgeving en de module inzicht bevat de juiste management dashboards voor de ondernemer.

Er zijn diverse aanvullende betaalopties in OS Optiek zoals betaalverzoeken (QR-codes), gekoppelde pinautomaat en automatische incasso. Uiteraard gaat de rekening bij voorkeur via e-mail naar de klant.

Voor zorgprofessionals zoals optometristen en orthoptisten beschikt OS Optiek over diverse protocollen en geneesmiddelinformatie. Om efficiënt te werken zijn er tekstblokken en automatisch aanvullen tijdens het typen.

Meer dan alleen software

Een goede samenwerking binnen de branche, met klanten, inkooporganisaties, zorgverzekeraars, marketingbureaus en leveranciers staat aan de basis van het succes van OS Optiek.

Meer informatie

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in uw winkel.


Paginahulpmiddelen