Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Nieuws

OS Optiek Web App

Met de OS Optiek Web App heeft u altijd en overal toegang tot uw klantgegevens. Na installatie van de uitbreiding op uw server kunt u de OS Optiek Web App op vrijwel elke apparaat gebruiken zonder installatie van apps of extra software. Het enige wat u nodig heeft is een browser en een goed werkende verbinding.

Omdat de OS Optiek Web App een uitbreiding is van OS Optiek hoeft u niet over te stappen op nieuwe software en kunt u dus gewoon blijven werken zoals u dat gewend bent!

Beetje nieuwsgierig? Bezoek dan op 6 en 7 september onze stand op de Centrop Sales voor een sneak preview.

OO2
0416-747130
www.oo2.nl

2015/08/31 22:28

Digitaal inlezen monturen Pajuk

Het invoeren van nieuwe monturen wordt steeds makkelijker. Vanaf versie 1.6.2 van OS Optiek (september 2015) zijn de monturen in te lezen met behulp van de digitale factuur. Pajuk heeft de primeur!

Wie bij Pajuk kiest voor e-facturering ontvangt een UBL-bestand als bijlage van de elektronische factuur. Dat is niet alleen handig voor het invoeren van de factuur in de boekhouding, maar kan bovendien ook gebruikt worden om de monturen direct in te lezen in OS Optiek. Zo bespaart u twee keer tijd en kunnen de monturen vrijwel meteen de winkel in.

OO2
0416-747130
www.oo2.nl

2015/08/31 22:15

OptikamPad van Enot

OS Optiek is in staat om de gegevens die worden weggeschreven door de OptikamPad op te pikken zodat ze direct gebruikt kunnen worden in de brilorder.

De Optikampad is een mobiel systeem van ENOT (iPad) om gegevens voor gepersonaliseerde glazen te meten. Met slechts 1 foto heeft u alle gegevens, zoals inclinatiehoek, hoornvliesafstand en doorbuiging. Bovendien kunt u met de OptikamPad exact de inset en de plaats van het leesdeel bepalen.

OO2
0416-747130
www.oo2.nl

2015/08/31 22:12

Even voorstellen: nieuwe collega Michel Capelle

Een nieuwe job, bij een nieuw bedrijf. Nieuwe collega's en nieuwe klanten. Daar hoort ook een stukje bij voor op de website van OO2.

Mijn naam is Michel Capelle, 28 jaar en afkomstig uit Nieuwendijk. Tijdens mijn studie Economie & Informatica aan de Erasmus Universiteit ben ik terecht gekomen bij OO2. Sinds februari ben ik bij in dienst als software-ontwikkelaar voor OS Optiek. Ik vind het leuk om mee te werken aan ons softwarepakket om zo de opticiens en audiciens die gebruikmaken van OS Optiek van dienst te kunnen zijn.

OO2 is een ambitieus en erg klantgericht bedrijf, waarbij de dienstverlening aan onze klanten voorop staat. We zoeken altijd naar een oplossing of antwoord op de uitdagingen die op ons pad komen. Naast mijn werk ga ik graag een rondje fietsen op mijn racefiets. Verder vind ik het leuk om naar sport te kijken en lees ik veel.

Voor vragen kunt u mij altijd mailen of natuurlijk bellen naar OO2! Ik ben bereikbaar op michel@oo2.nl.

OO2
0416-747130
www.oo2.nl

2015/03/31 21:34

Samenwerking CareCommunications

In samenwerking met CareCommunications, biedt OO2 u een eenvoudig hulpmiddel om automatisch met uw klanten te communiceren met spraak- en tekstberichten. Dit helpt u, uw klanten eenvoudig, snel en effectief te informeren en te herinneren. Doel is om het telefoonverkeer op de winkelvloer te verminderen, minder brieven te sturen en uw service naar uw klant te verhogen. Het communicatieplatform is te gebruiken vanuit de OO2 software, eenvoudig via internet en eventueel in combinatie met een webagenda.

Wij kunnen u helpen om uw bestaande SMS-koppeling alvast over te zetten. U hoeft dan ook niet meer vooraf credits in te kopen. In plaats daarvan ontvangt u maandelijks achteraf een factuur voor de verstuurde berichten.

OO2
0416-747130
www.oo2.nl


Paginahulpmiddelen