Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Nieuws

OS Optiek versie 1.7

Versie 1.7 maakt direct na de Centrop Sales zijn opwachting. Deze versie staat in het teken van de toekomst van OS Optiek, waarin de WebApp een grote rol gaat vervullen.

→ Lees verder...

Kennismaken met onze nieuwe collega Jeroen

Mijn naam is Jeroen van der Heijden, 29 jaar en afkomstig uit Breda.

In de afgelopen jaren was ik als optometrist werkzaam in een winkel in Breda. In die winkel wordt gewerkt met OS Optiek. Programmeren is een van mijn passies en de broncode van OS Optiek is vrij beschikbaar. Er stond ons dus niets in de weg om specifieke wensen zelf te ontwikkelen en om zelf kleine verbeteringen aan te brengen in OS Optiek.

Na 10 jaar in de winkel gewerkt te hebben heb ik bij OO2 een nieuwe uitdaging gevonden. Met mijn kennis en ervaring als optometrist en in de winkel wil ik graag een toegevoegde waarde zijn voor de klanten van OS Optiek en voor de verdere ontwikkeling van de software.

Als u belt naar OO2 is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Per e-mail kan ook naar jeroen@oo2.nl. Ik ben aanwezig op de Centrop Sales.

OO2
0416-747130
www.oo2.nl

10 jaar OS Optiek

Wij willen u tijdens de Centrop Sales graag persoonlijk bedanken, want 10 jaar OS Optiek is alleen mogelijk samen met u!

Wij hebben speciaal voor onze klanten een klein cadeautje klaarliggen in onze stand. Niet vergeten dus om even langs te lopen op Stand A4 tijdens de Centrop Sales.

Rob en Arthur
0416-747130
www.oo2.nl

2016/01/28 12:18

Bespaar met KIX

OS Optiek kan de KIX-code toevoegen aan het adres. In de KIX-code is de postcode en het huisnummer van de geadresseerde verwerkt.

Het postbedrijf kan uw mailingen met de sorteermachine sneller lezen en verwerken als de KIX-code is toegevoegd. Dat levert een korting op bij het versturen van mailings.

OO2-team
0416-747130
www.oo2.nl

2016/01/25 22:06

Paginahulpmiddelen