Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Nieuws

iCODiS Powered by Famed

Het vernieuwde iCODiS van Het Centrop is geïntegreerd in OS Optiek.

Met Controle op Verzekeringsrecht (COV) kunt u in OS Optiek direct zien bij welke zorgverzekeraar de klant is ingeschreven voor de basisverzekering en ook of er sprake is van een aanvullend pakket inclusief het bedrag dat u voor de klant zou kunnen declareren.

Vanuit de verkoop kunt u direct declareren. Zo bespaart u veel tijd en houdt u eenvoudig overzicht op de door u ingediende declaraties.

Zodra u toegang heeft tot de vernieuwde iCODiS Powered by Famed kunt u deze koppeling activeren in OS Optiek. Voor aanmelding en informatie over overige voordelen kunt u contact opnemen met Het Centrop.

Het Centrop
026 364 80 48
icodis@centrop.nl

2015/11/14 14:58

Koppeling Optitrade Online

De prijslijst van Optitrade Online is sinds versie 1.6.2 beschikbaar in OS Optiek voor opticiens die zijn aangesloten bij Optitrade.

Het is mogelijk om direct vanuit de klantorder contactlenzen en contactlensvloeistoffen uit de prijslijst van Optitrade Online te selecteren en te bestellen. De tijd van overtypen is daarmee definitief voorbij.

OO2-team
0416-747130
www.oo2.nl

Nieuw postcodeboek

In versie 1.6.2 nemen we afscheid van het oude 'zelflerende' postcodeboek. Er is nu een nieuw en compleet postcodeboek aanwezig voor Nederland. De gegevens zijn afkomstig uit publieke bronnen.

De Nederlandse overheid stimuleert het verspreiden en gebruik van open data. Daardoor komen er in Nederland steeds meer gegevens beschikbaar uit publieke bronnen zoals bijvoorbeeld het Kadaster en het CBS. Deze gegevens zijn uitermate geschikt om een postcodeboek samen te stellen en te onderhouden. Uiteraard maken Open Source projecten zoals OS Optiek hier graag gebruik van.

OO2-team
0416-747130
www.oo2.nl

2015/10/20 14:37

Bedankt voor uw komst!

Bedankt namens het OO2-team voor het bezoeken van onze stand tijdens de Centrop Sales.

We hopen dat het ook voor jullie een goede beurs is geweest en in het bijzonder natuurlijk dat jullie, net als wij, enthousiast zijn over de nieuwe ontwikkelingen in OS Optiek.

Mocht u niet de kans hebben gehad om ons te spreken of u heeft nog aanvullende vragen / opmerkingen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

OO2-team
0416-747130
www.oo2.nl

2015/09/09 13:24

Paginahulpmiddelen